به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، پزشكان با انجام يك آزمايش دانشگاهي
بر روي گروهي از داوطلبان دريافته اند كه توانايي در مقابل خوردن هر يك
قطعه كيك يا شيريني اضافه تاثير مستقيمي بر روي اعصاب و قوي نمودن آن بويژه
به لحاظ بالا بردن سطح اعتماد به نفس دارد.
گفتني است :در اين مطالعه كه
بر روي 205 فرد بزرگسال انجام شده است پزشكان در بازه هاي زماني مختلف عكس
العمل و رفتارهاي فرد را در مقابل خوردن شيريني جات آزمايش كردند.
بررسي
ها نشان مي دهند؛ بر اساس نتايج اين تحقيق افرادي كه مواد شيريني كم تري
مصرف مي كردند، افراد شادتر و نيز از لحاظ اعتماد به به نفس مصمم تري
بودند.
پزشكان به افراد توصيه مي كنند: تا براي بالا بردن اعتماد به نفس
خود و موفقيت در زندگي تمرين كم خوردن شيريني و شكلات را آزمايش كنند تا به
اين ترتيب علاوه بر حفظ سلامت خود و دوري از انواع بيماري هاي قلبي عروقي
روحيه ي شادتر و موفق تري نيز پيدا كنند.
پزشكان با بررسي ميزان احساسات
افراد پس از نخوردن شيريني دريافته اند كه ميزان حس شادي ناشي از انجام
اين كار در افراد بسيار بالا است./ع