به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت:پیروی از اصول تغذیه ای صحیح در ماه مبارک رمضان بسیار با اهمیت و ضروری است و روزه داری بدون رعایت این اصول نه تنها ضامن سلامت انسان نیست بلکه می تواند مشکلاتی را برای فرد به وجود آورد و سلامت را تهدید کند.
نسرین علیزاده افزود:گنجاندن 3 وعده غذایی افطار،شام وسحری در ماه رمضانضروری می باشد و در این ماه به حذف وعده های غذایی نیازی نیست اما یک فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماه های دیگر سال غذا بخورد تا بتواند فرصت سوزاندن چربی های اضافی را بیابد.
وی با بیان اینکه غذای فرد روزه دار باید شامل 4 گروه اصلی مواد غذایی (نان و غلات،گوشت،تخم مرغ و حبوبات،شیر و لبنیات،میوه ها و سبزی ها) باشد اظهار داشت:مصرف آب و مایعات فراوان و غذاهای پرفیبر مانندآرد سبوس دار،غلات و حبوبات،سبزیجات مانند کاهو ،تره و جعفری و اسفناج که جزو مواد غذایی دارای فیبر مناسب محسوب می شوند،در این ماه ضروری است ./س