ورود بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک به عرصه تولید می تواند زمینه ساز امنیت غذایی برای جامعه محسوب شود.

امیرعلی پناهی دانش آموخته بیوتکنولوژی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود: تعدد محققان و فارغ التحصیلان نشان می دهد که اگر بتوان این رشته را کاربردی کرد بتوان در خصوص مبحث بیوتکنولوژی کشاورزی و امنیت غذایی اقداماتی انجام داد.

وی اظهار داشت: خودکفایی در کشور زمانی ایجاد می شود که بتوان با اختصاص بودجه از سوی مسئولین دانشگاه ها و پژوهشگاه ها را از پژوهش به سوی بازار سوق داد.

پناهی گفت: با تجاری سازی محصولات بیوتکنولوژی نه تنها در بخش علمی بلکه در بخش اقتصادی هم کشور شاهد دستاوردهای مطلوبی بود./ع2

برچسب ها: امنیت ، غذا ، بیوتکنولوژی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار