به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ به نقل از بخش سلامت خبرگزاري ANSA ايتاليا ، مصرف ماهي تازه، نرم تنان، سخت پوستان و جلبک ها و در عين حال، ميوه ها و سبزيجات در نزديکي دريا افزايش يافته است.
براساس اين گزارش، آيا اين مواد غذايي مارا از تيروئيد نجات . مي دهند؟
محتواي يد موجود در اين غذاها در واقع، ما را از بيماري هاي غده تيروئيد محافظت مي کند.
اين احتمال وجود دارد که افرادي که در کنار دريا زندگي مي کنند و خوراک ماهي مصرف مي کنند در بين آنها شيوع کم بيماريهاي تيروئيد مانند گواتر، ندول و تومورها ديده مي شود.
لوکا روللي، جراح غدد درون ريز در دانشگاه Cattolica در رم و يکي از سازمان دهندگان کنفرانس محيط زيست و تيروئيد، دريا، يد، تابش توضيح مي دهد که، منبع اصلي اين عنصر در هواي درياست و ميزان يد است که مي تواند استنشاق شود، مگر اينکه هوميوپاتي باشند.
ماهي تازه توليد محلي، زمين ساحلي را غني از يد کرده، و آنها از اين بابت ثروتمند هستند.
کارشناسان اشاره مي کنند ، يد روي ميز، همراه با کلم بروکلي، اسفناج، شلغم و سس سويا وجود دارد که به ما در افزايش سلامتيمان کمک مي کند.