به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجت الاسلام محمدصادق یوسفی مقدم اشاره به معنای لغوی روزه گفت: لفظ روزه معادل عربی صوم است یعنی خودداری از خوردن و آشامیدن و در شریعت یعنی انفاق و خودداری از مبطراط همراه با نیت الهی.
وی در ادامه با اشاره به تاکیدات قرآن در خصوص روزه داری عنوان کرد: قرآن کریم به امر روزه داری بسیار تاکید کرده و در برخی آیات روزه را بر نماز مقدم داشته و در سوره بقره آیه 45 و 153 نیز میفرماید به نماز و روزه استعانت جویید و نشاندهنده کمک و خیر رسانی روزه و نماز به انسان است.
مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم بیان اظهار داشت: بسیاری از آیات به توجه ویژه خداوند به روزه داران اشاره میکند که از جمله آیه 112 سوره بقره است که خداوند از انسانها میخواهد اهل روزه باشیم.
یوسفی مقدم تصریح کرد: دعوت خدا به روزه داری بسیار مهم است و نقش سازنده ای در رشد و بالندگی و کمال و سعادت انسان دارد و در روایات نیز به این نقش مهم اشاره و تاکید شده است.
مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم بیان کرد: اصلاح نیت و اندیشه سبب اصلاح امور جامعه میشود و سبک اسلامی در جامعه پیش میرود و فرهنگ دینی اجرا میشود./س