مشکل اصلی بیماران دیابتی در ماه رمضان بروز دو حالت «هیپوگلیسمی» (افت قندخون) یا «هیپرگلیسمی» (افزایش قندخون) است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


افراد دیابتی که برای کنترل بیماری خود مجبور به استفاده از انسولین و داروهای خاص هستند، ممکن است در روزه‌دار‌ی‌های بلندمدت دچار یکی از این دو حالت غیرطبیعی در میزان قندخون شوند.


پزشکان  به افراد دیابتی که قصد روزه‌ گرفتن دارند توصیه می‌کنند تا گروهی از مواد خوراکی را مصرف کنند که به آرامی جذب بدن می‌شوند. این نوع مواد خوراکی از جمله میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند میزان گلوکز خون را حتی در زمان روزه‌داری در سطح مناسبی نگه دارند.

همچنین به افراد دیابتی توصیه می‌شود که سطح گلوکز خون خود را حتی بیش از روزهای عادی مرتب کنترل کنند و در صورت افت قندخون، سریعا روزه خود را بشکنند.

همچنین  توصیه می‌شود که هنگام افطار، روزه خود را با خرما و یک لیوان شیر یا آب باز کنند و مصرف میوه و سبزیجات را فراموش نکنند. علاوه بر این مصرف مقدار زیادی نوشیدنی‌های فاقد شکر برای پیشگیری از کم‌آبی بدن توصیه می‌شود./س

 

برچسب ها: دیابتی ، روزه ، خرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.