به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران محمد رهبان با اشاره به آغاز طرح تشدید نظارت دامپزشکی در ماه رمضان از 19 تیرماه اظهار کرد: با توجه به فصل گرما و احتمال افزایش فساد مواد غذایی با منشأ دامی کنترل و نظارت بهداشتی بر توزیع و عرضه مواد خام دامی در این فصل ضروری است.
وی با بیان اینکه روزانه اکیپهای ثابت و سیار عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی از مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی را بر عهده دارند، تصریح کرد: کبابیها، رستورانها، قصابیها، مرغ فروشیها و ماهیفروشان از جمله واحدهایی هستند که بر آنها نظارت جدی میشود.
رهبان اضافه کرد: ماموران دامپزشکی در صورت مشاهده هر گونه موارد غیر بهداشتی مواد خام دامی مشکوک را ضبط و معدوم میکنند.
وی با توصیه به شهروندان برای همکاری در راستای تامین امنیت غذایی خاطرنشان کرد: افراد باید فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و بهداشتی مورد تأیید دامپزشکی تهیه کرده و از خرید مواد خام دامی از دستفروشان خودداری کنند.