به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم در نخستین همایش طب سنتی استان که با هدف تبیین ویژگی های طب سنتی و با حضور پزشکان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، با بیان اینکه غذا باید با توجه به مزاج شخص متقاضی مصرف شود، گفت: این مصرف میتواند در کوتاه مدت یا بلند مدت عوارضی به دنبال داشته باشد.
دکتر حسن مرادی تغذیه را ریشه همه حالات روحی و احساسات افراد دانست و افزود: در طب ایرانی تنها به خوردن غذا توجه نشده است بلکه آداب پیش و بعد از خوردن غذا تا زمانی که این غذا به سلولهای بدن و خون میرسد مورد توجه قرار میگیرد.
این پزشک متخصص طب سنتی با بیان اینکه نوع غذا و چگونگی خوردن غذا تأثیر بسیاری در زندگی و سلامتی افراد دارد گفت: عامل بسیاری از مشکلات جسمی و روحی مانند تشدید آلرژی، تپش قلب، بیماریهای گوارشی و بیش فعالی کودکان را میتوان در نوع غذا و سازگاری آن با مزاج افراد جستجو کرد.
وی ادامه داد: در صورتی که غذا با شرایط فیزیولوژی جسم شخص مصرف کننده تناسب داشته باشد موجب سلامت افراد میشود./ح