به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : با کاهش مصرف گوشت قرمز می توان از بروز بسیاری از بیماری ها نظیر دیابت، فشار خون بالا، نقرس، سکته ها و بیماری های قلبی ـ عروقی پیشگیری کرد.
نسرین علیزاده افزود : سویا و شیر سویا جایگزین مناسبی برای پروتئین های حیوانی است زیرا میزان چربی و کلسترول آن ها بسیار کمتر است و می توان از آن ها در پخت بسیاری از غذاها نظیر ماکارونی، انواع کتلت ها و یا همبرگر خانگی استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مصرف سویا از بروز بسیاری از سرطان ها نظیر سرطان سینه، پروستات و روده پیشگیری می کند خاطر نشان کرد:بلغور گندم، حبوبات ،قارچ و کره بادام زمینی نیز جزء پروتئین های گیاهی مناسب هستند./س