با کاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف سبزیجات می توان از بروز بیماری های مختلف در امان ماند.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : با کاهش مصرف گوشت قرمز می توان از بروز بسیاری از بیماری ها نظیر دیابت، فشار خون بالا، نقرس، سکته ها و بیماری های قلبی ـ عروقی پیشگیری کرد.

نسرین علیزاده افزود : سویا و شیر سویا جایگزین مناسبی برای پروتئین های حیوانی است زیرا میزان چربی و کلسترول آن ها بسیار کمتر است و می توان از آن ها در پخت بسیاری از غذاها نظیر ماکارونی، انواع کتلت ها و یا همبرگر خانگی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه مصرف سویا از بروز بسیاری از سرطان ها نظیر سرطان سینه، پروستات و روده پیشگیری می کند خاطر نشان کرد:بلغور گندم، حبوبات ،قارچ و کره بادام زمینی نیز جزء پروتئین های گیاهی مناسب هستند./س

برچسب ها: گوشت قرمز ، مصرف ، کاهش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.