مصرف خربزه و گرمک برای افرادی که قند خون دارند توصیه نمی شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

 میوه هایی که در فصل تابستان وجود دارند و معمولا به میوه های جالیزی معروف هستند منابع خوبی از پیش ساز ویتامین A می باشند.

این میوه ها از جمله خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و ... منابع غنی پتایسم نیز هستند.

آب فراوان موجود در این میوه ها می تواند عطش و گرمای بدن افراد را در فصل تابستان کاهش دهد و به علاوه با برقراری تعادل آب بدن و غلظت خون آن ها به کلیه هم کمک کند.

برخی از افراد به  این میوه ها شکر اضافه می کنند، خصوصا برای طالبی که به صورت پالوده مصرف می شود که این کار موجب تداخل قندها، افزایش قند خون و چاقی خواهد شد/س
برچسب ها: قندخون ، تابستان ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.