مریم سجاد پور، کارشناس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار دبهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زردآلو یک میوه تابستانی است که دارای یک هسته مرکزی سخت بوده که گوشت این میوه روی آن قرار گرفته که منبع غنی از ویتامین A و کاروتن ها می باشد ، این میوه کالری قابل توجهی ندارد اما منبع بسیار مناسبی از فیبرهای رژیمی ، املاح معدنی و ویتامین ها است.
وی عنوان کرد: برخی از افراد علاوه بر مصرف گوشت زرد آلو علاقه به خوردن دانه این میوه دارند که طعمی شبیه مزه ی بادام دارد.
وی افزود: افراد بایستی در مصرف دانه زرد آلو دقت کافی داشته باشند و در روز حداقل 2 عدد ازآن ها را استفاده کنند بدلیل اینکه در بین این دانه های خوشمزه ، دانه های تلخ نیز وجود دارد که دارای سیانور می باشند ، افراد از خوردن این دانه ها بایستی پرهیز کنند در غیر این صورت موجب مسمومیت می شود./ح