به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران مهدي غضنفري در مراسم اختتاميه سيزدهمين نمايشگاه صنعت ساختمان با اشاره به رونق صنعتي سازي در صنعت ساختمان گفت: استفاده از روش مهندسي در ساختمان و استفاده از مصالحي که به صورت صنعتي توليد شده از روش هاي موثر در پيشرفت صنعتي سازي ساختمان است.
وي در ادامه افزود: افزايش سرعت عمل ، کيفيت کار و کاهش هزينه هاي ساخت وساز از نتايج صنعتي سازي در ساخت و ساز است.
غضنفري با اشاره به رونق صنعتي سازي گفت: اثرات ساخت پانزده ميليون واحد مسکوني که مطابق با استانداردهاي جهاني ساخته شده عبارتند از صرفه جويي در مصرف انرژي در نيروي انساني در مصالح ساختماني بوده از جمله فولاد و سيمان بوده است.
غضنفري در ادامه به بخش صادرات کالاهاي ساختماني و خدمات فني و مهندسي اشاره کرد و گفت: ايران در صادرات محصولات ساختماني از جمله سيمان ،آجر کاشي يراق آلات رتبه مهمي کسب کرده است.
وي با اشاره به 3 برابر شدن محخصولات ساختماني گفت: در سالهاي اخير صادرات محصولات ساختماني از 5 ميليون تن به 15 ميليون تن رسيده است.
غضنفري در ادامه اظهار داشت: از سال 80 تا 91 ميزان صادرات مجحصولات ساختماني در کشور بيست و يک ميليارد تومان بوده است.
وي با بيان اينکه آمارها حاکي از آن است که در سال 80 ميزان صادرات خدمات فني و مهندسي در حوزه ساختمان 35 ميليون دلار بوده که اين ميزان در سال 90 به 3 ميليارد دلار افزايش يافته است.
وزير صنت معدن و تجارت با بيان اينکه يکي از محرک هاي اقتصاد کشور موضوع ساختمان بوده است گفت: توليد و توزيع مصالح ساختماني نقش موثري در رونق اقتصاد کشور دارد.
وي خاطرنشان کرد: صنعت ساختمان در طي سالهاي اخير رشد بسزايي داشته است.
انتهاي پيام/