سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قارچ یکی از غذاهای پروتئینی است که از نظر کیفیت و شرایط با گوشت قابل قیاس نیست و هیچ زمانی قارچ مانند گوشت عمل نمی کند.
وی افزود: البته قارچ قابلیت کنترل کلسترول را دارد و گاهی اوقات استفاده بیش از حد از آن می تواند افراد را دچار بیماری نقرس کند همانطور که یک محاسنی دارد معایبي هم دارد.
وی خاطر نشان کرد: افرادی که تصمیم به لاغری گرفتند از این مواد غذایی پروتئینی هم می توانند استفاده کنند زیرا این ماده غذایی منجر به لاغری افراد می شود و هم برای سلامتی بدن مفید است./ح