کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: چای هوفاریقون را نیز می توان به عنوان یکی از فرآورده های گل راعی برای تقویت اعصاب و حتی قلب مورد استفاده قرار داد.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گل های تازه و سرشاخه گلدار این گیاه مصرف دارویی دارد.

وی تشریح کرد: مصرف خوراکی بخش های هوایی گل راعی یا هوفاریقون نشاط و شادابی را در پی خواهد داشت.

نقشی از محلول شست و شوی هوفاریقون گفت و ادامه داد: برای شستن زخم و خراشیدگی پوست بهره گیری از محلول شست و شوی تهیه شده از بخش های هوایی گل راعی توصیه شده است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: استفاده از تنتور گل راعی برای رهایی از تنش های عصبی دراز مدت، خستگی و افسردگی حاصل از آن تاثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره ای به ویژگی های دَم کرده این گیاه دارویی افزود: نوشیدن دَم کرده بخش های هوایی گل راعی را در مواقع اضطراب، تنش های عصبی و یا ناراحتی های عاطفی و حاصل شدن آرامش موثر می دانند.

نقشی تاکید کرد: کارشناسان استفاده از کِرِم سرشاخه گلدار گُل راعی را برای تسکین دردهای عصبی محدود و منطقه ای مانند سیاتیک، کشش های شدید و یا گرفتگی عضلات را توصیه نموده اند./س

برچسب ها: گیاه ، دارویی ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.