وی گفت: بیماری سلياک، گاهی اوقات ژنتیکی است و امکان بروز این حساسیت از شش ماهگی به بعد است.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است بروز این بیماری با بیماری های دیگری همراهی کند.
علی مددی افزود: حدود 5 درصد دیابتی ها به سلیاک مبتلا هستند و افراد مبتلا به سندرم داون و بیماران مبتلا به خود ایمنی، کم کاری تیروئید هم ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.
وی عنوان کرد: از راه های درمان این بیماری حذف آرد گندم و جو در مصرف مواد غذایی روزانه است.
مواد غذایی جایگزین آن فقط موادی بدون گلوتن است.
وی در پایان افزود: گلوتن مخفی در انواع ماست ها سس ها، آدامس و برخی قرص ها هم مشکلات سلیاکی ها را بیشتر می کند. /ح