به
گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران امروزه در اثر توصیه های پزشکان و تبلیغات
فراوان ،همگان به اثرات مفید و مثبت روغن زیتون در سلامت خود پی برده اند.
گفتنی است :پزشکان توصیه می کنند تا افراد در هنگام مصرف روغن زیتون آن را حرارت ندهند.
بررسی ها نشان می دهند: روغن زیتون سر شار از آنتی اکسیدان های مختلف است که دارای خواص بسیار زیاد از جمله مبارزه با سرطان ها است.
پزشکان هشدار می دهند، که پخت غذا همراه روغن زیتون باعث تغییرات شیمیایی
در ترکیبات عناصر موجود در روغن زیتون می شود و در نتیجه خواص مفید آن را
نابود می کند.
انواع روش ها مانند سرخ کردن، پختن و درست کردن غذا در ماکروفر به همراه روغن زیتون خواص مفید آن را می کشد.
پژوهشگران
توصیه می کنند، تا افراد از روغن زیتون به صورت سرد استفاده کنند و یا صبر
کنند تا غذا اندکی خنک تر شود و آنگاه به عنوان چاشنی از روغن زیتون
استفاده کنند به ويژه نوع بکر آن تا بهترین تاثیر را از آن ببرند./ع2