مصرف چای، قهوه و نسکافه باعث تبخیر آب بدن می شود شما می توانید با مصرف برخی مواد خوراکی از کاهش آب بدن جلوگیری کنید.

محمدرضا وفا متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه همه افراد در همه گروه های سنی مختلف باید چهار گروه اصلی غذایی را در برنامه غذایی خود داشته باشد گفت:شیر و لبنیات کم چرب و نان تازه و غلات که از دانه های سبوس تهيه شده اند ،سبزی ها، صیفی ها و میوه جات، انواع گوشت كه افراد باید همه این ها را تازه مصرف کنند.

وی آب را مهمترین و سالم ترین نوشیدنی برای فصل تابستان دانست و افزود: در فصل تابستان با استفاده از میوه جات سبزیجات و صیفی جات سالم می توان آب مورد نیاز بدن را تامین کرد.

دکتر وفا با اشاره به اینکه در فصل تابستان مصرف غذاهای سرخ شدنی و چرب و مصرف ادویه ها و غذاهای ترش و خیلی شیرین  و همین طور چای و قهوه و نسکافه کم می شود خاطرنشان کرد: مصرف این مواد منجر به دفع آب از بدن می شوند و نیاز بدن را به  آب افزایش می دهند./ع2
برچسب ها: تابستان ، چای ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.