دبیر شعر آئینی کشور با ارسال پیامی درگذشت حبیب الله معلمی شاعر نام آشنای هشت سال دفاع مقدس را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، استاد محمد علی مجاهدی دبیر شعر آئینی کشور با صدور پیامی، عروج ملکوتی شاعر نام آشنای هشت سال دفاع مقدس مرحوم حبیب الله معلمی را به جامعه ادبی ایران و شیفتگان فرهنگ گرانسنگ عاشورا تسلیت گفت.
حبیب الله معلمی پیر غلام اهل بیت(ع) و سراینده جاودانه‌های جهاد و شهادت، سال 1305ه.ش در شهرستان رامهرمز خوزستان دیده به جهان گشود. دروس ابتدایی را در مکتب‌خانه گذراند و ادامه‌ آن‌را تا سیکل قدیم پی‌گرفت و پدرش که معلم قرآن بود او را با این کتاب آسمانی آشنا کرد. ذوق و قریحه‌ شاعری از اوان جوانی در وجود ایشان بود ولی تشویق‌های یکی از دوستان پدرش که خود شاعری توانا بود به ‌نام حاجی بابا اشتری لرکی زمینه را برای شکوفایی استعدادهای وی فراهم ساخت.
معلمی شاعر نام‌آشنای جبهه‌های جنگ است، که سروده‌های وی در طول جنگ ایران و عراق و پس از آن توسط  صادق آهنگران خوانده می‌شود و شور و اشتیاق رزمندگان را دوچندان می‌کرد.
بیشتر اشعار وی در کتابی به نام« خونین‌نامه‌ عاشقان حسین» در دو جلد و در زمان جنگ توسط انتشارات سپاه پاسداران چاپ و منتشر شد و سایر سروده‌های این شاعر در جزواتی در مناسبت‌های مختلف مذهبی چاپ و در دست مداحان قرار ‌گرفته‌است. بیشتر آثار وی در قالب چهارپاره است گرچه در غزل و مثنوی نیز اشعاری داشته است.
مرحوم حبیب الله معلمی خود درباره سرودن اشعارش گفته است: در شب‌های عملیات نوحه‌ها تهیه می‌شدند و رمز عملیات در آنها گنجانیده می‌شد که بسیار هم مورد توجه قرار می‌گرفت؛ مثلا در عملیات والفجر مقدماتی نیاز به نوحه‌ای بود که رمز عملیات آن «یا الله» بود. من در همان قرار گاه نشستم و بلافاصله شعر را سرودم. چند دقیقه بعد با حاج صادق تمرین کردیم و او هم آن را در همانجا خواند و فیلمبرداری شد و با اعلام عملیات، بلافاصله آن نوحه هم پخش شد. تیتر آن این بود:/س
عزم سفر دارند این گردان حزب الله
با رمز یا الله یا الله یا الله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.