فخري موبد کارشناس علوم تغذيه، در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: کساني که مبتلا به بيماري نقرص هستند، بايستي به تغذيه خود اهميت زيادي دهند.
وي افزود: علاوه بر تغذيه، ورزش ملايم و مستمر نيز در سلامتي بيماران نقرصي تاثير بسزايي دارد.
وي در ادامه گفت: حداقل 3 بار در هفته به مدت نيم ساعت پياده روي و ورزش بسيار مناسب است.
وي عنوان کرد: ورزش هاي شديد و سنگين و مصرف مواد غذايي حاوي پورين مانند گوشت قرمز، جگر و مغز باعث افزايش اسيد اوريک شده و بيماري نقرص را تشديد مي کند به همين دليل بايد از اين مواد غذايي پرهيز کرد.
وي خاطرنشان کرد: از آب آشاميدني بسيار استفاده کنيد، بدليل اينکه باعث مي شود اسيد اوريک از بدن خارج شود و حملات نقرصي را کاهش دهد.