کارشناس مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی شهرستان درسالهای گذشته تعداد 12 واحد مرغداری گوشتی ساخته شده كه با اين اقدام 2000 تن به تولید گوشت سفید شهرستان افزوده خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مصطفی نور زاد افزود: اين واحدها 20 هزار قطعه ای بوده و اعتباری بالغ بر 41 میلیارد ریال براي آنها هزينه شده است.

وي تصريح كرد: با راه اندازی این واحد ها علاوه بر اشتغالزایی 48 نفر 240 هزار قطعه به ظرفیت فعلی اضافه می گردید./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، گوشت ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.