به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، حسن نژاد گفت: کردستان در غرب و شمال غرب دومین استان تولیدکننده گوشت سفید است.
افزود: با وجود تمامی حلقههای زنجیرهای طیور در کردستان این استان هماکنون ظرفیت تولید سالانه 30 میلیون قطعه جوجه را داراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به وجود 6 کشتارگاه صنعتی طیور در استان، گفت: ظرفیت این کشتارگاهها 13 هزار قطعه در ساعت است.
حسن نژاد اضافه کرد: هماکنون بیش از نیاز استان گوشت سفید تولید میشود به طوری که 40 درصد از تولید گوشت مرغ استان به سایر استانهای کشور صادر میگردد.
حسننژاد گفت: تا پایان امسال ظرفیتسازی شده که تولید گوشت سفید استان به 62 هزار تن افزایش یابد./ب