به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ آلبالو، گيلاس و همين طور گوجه سبز از جمله ميوه هايي هستند كه به دليل كوچكي هسته آنها ممكن است در هنگام خوردن هسته آنها هم توسط افراد قورت داده شود.
گفتني است خوردن اين هسته ها در ظاهر مشكل خاصي ايجاد نمي كند اما در بعضي موارد در عده اي ممكن است سبب بروز آپانديس گردد.
بررسي ها نشان مي دهند اين هسته ها ممكن است در حفره كوچك در روده گير كرده سبب بروز التهاب در آن منطقه شود، علت اين امر اين است كه اين هسته ها توسط بدن نمي توانند جذب شوند.
پزشكان به افراد توصيه مي كنند تا چنانچه تمايل به خوردن هسته هاي ميوه ها دارند زيرا در بسياري از آنها مواد عالي و ويتامين هاي زيادي وجود دارد، سعي كنند هسته هايي را بخورند كه قابل جويدن باشد و خوب آن را بجوند و از خوردن هسته هاي سفت هر چند كوچك ميوه ها خودداري كنند.