به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستانقدس رضوی، علی اصغر محمدپور اظهار داشت: با تلاش مدیران، کارشناسان و همکاران مجتمع دامپروری تابعه این موسسه و با رعایت استانداردهای لازم تقریبا 30 درصد از شیر صنعتی و هشت درصد گوشت قرمز و حدود دو درصد گوشت سفید خراسان رضوی توسط این موسسه تولید میشود.
وی خاطر نشان کرد: در مجتمعهای دامپروری تابعه موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی، محصولات دامی شامل: شیر، گوشت سفید و قرمز، تلیسه آبستن، کود دامی و ... با رعایت اخرین استانداردهای موجود تهیه میشود.
محمدپور عنوان کرد: استانهای خراسانرضوی، جنوبی و شمالی یکی از قطبهای دامپروری در سطح کشور هستند که آمار و ارقام موجود نشان دهنده ظرفیت بالای این استان در زمینه تولید محصولات دامی است.
وی اظهار داشت: با نفروختن دام مولد، نسبت به افزایش جمعیت دامی (گله دام) که سبب افزایش تولید شیر در این مجتمعها شده، توانستهایم اقدامی مهم در راستای اجرایی کردن سیاستهای ابلاغی از سوی سازمان اقتصادی رضوی انجام دهیم.
مدیرعامل موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی یادآورشد: رونق و تقویت تولیدات داخلی، رکن اصلی شکوفایی و پیشرفت اقتصاد کشور است که همه بخشهای حقیقی، حقوقی، دولتی، خصوصی، تعاونی و ... باید با حرکتی جهاد گونه و همکاری و همدلی بیشتر، بسترهای لازم در این زمینه را فراهم کنند که این امر منجر به تقویت تولیدات داخلی و حرکت در جهت خلق حماسه سیاسی میشود./س