عضو کميسيون بهداشت و درمان گفت: مشكلات بسياري گريبان‌گير حوزه سلامت كشور است و اميدواريم رئيس جمهور منتخب تدابير ويژه‌اي براي برون رفت از اين شرايط اتخاذ كند.

"عابد فتاحي" نماينده مردم اروميه در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، به تشريح اولويت‌هاي دولت آينده  در حوزه بهداشت و درمان پرداخت و گفت: مجلس و دولت آينده بايد تعامل و همکاري بيشتري با يکديگر داشته باشند.
 
وي در ادامه افزود: کميسيون بهداشت از رئيس جمهور منتخب ملت تقاضا دارد که وزير قدرتمند و قانون‌مداري را براي تصدي کرسي وزارت بهداشت معرفي کند.
 
عضو کميسيون بهداشت و درمان تصريح کرد: منتخب ملت ايران بايد بودجه مورد نياز حوزه بهداشت را به گونه‌اي مد نظر قرار دهد که جايگاه و منزلت حوزه سلامت حفظ شود.
 
فتاحي با اشاره به مشکلات مربوط به حوزه بيمه اظهار داشت: مشکلات مربوط به بيمه‌ها بايد حل و فصل شده و طرح سازمان بيمه ايرانيان اجرايي شود.  
 
عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس در پايان خاطر نشان کرد: "حجت‌السلام‌ و ‌المسلمين دکتر حسن روحاني" بايد در زمينه حل مشکلات دارويي و قيمت‌هاي فرسايشي آنان که بيماران را دچار نگراني کرده است تدابيري اتخاذ کند.
 
انتهاي پيام/
برچسب ها: بهداشت ، بیمه ، دارو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار