به گزارش
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران علي مروي نماينده نيشابور و فيروزه در مجلس در نطق مياندستور خود در جلسه علني امروز سهشنبه (28 خردادماه) با اشاره به نامگذاري سال 92 مبني بر "حماسه سياسي و حماسه اقتصادي" از سوي مقام معظم رهبري گفت: تعريفي را که مقام معظم رهبري از "حماسه سياسي" مطرح نمودند، با کلمات ديگر ميتوان بازتوليد و در يک جمله کوتاه از آن شور و شوق حضور در انتخابات را استنباط کرد.
وي افزود: مردم عزيز، نجيب و هوشمند ايران در روز جمعه 24 خرداد، اين شور و شوق را درپاي صندوقهاي راي نشان دادند و با لبيک جانانه به نداي رهبر انقلاب، حماسه سياسي مدنظر ايشان را خلق کردند و باعث افتخار نظام مقدس ايران و ياس و نااميدي دشمنان اين نظام شدند.
عضو کميسيون انرژي با تشکر از ملت شريف ايران خصوصا شهروندان نيشابور براي خلق حماسه سياسي، تصريح کرد: از شهرستانهاي نيشابور و فيروزه به خاطر حضور آگاهانه و قدرتمندانه همراه با شور و شوق در خلق حماسه سياسي و تجديد و ميثاق با انقلاب و انتخاب رئيس جمهور خود، قدرداني و سپاسگزاري ميکنم.
نماينده مردم نيشابور اظهار داشت: به رئيس جمهور منتخب مردم حجتالاسلام و المسلمين حسن روحاني تبريک ميگويم و توفيق خدمت به ملت شريف ايران را از خداوند متعال درخواست دارم.
عضو هيئت رئيسه کميسيون انرژي با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات 24 خرداد گفت: حضور مردم در پاي صندوقهاي راي و انتخاب اعضاي شوراهاي شهر و روستا، برگ زريني از افتخارات ملت است که با عرض تبريک به آنها، توفيق خدمترساني در تمامي عرصههاي توسعه و آباداني شهر و روستا را از خداوند تقاضا دارم.
وي افزود: داشتن برنامه اقتصادي براساس اقتصاد مقاومتي و کليگويي و آرمانگرايي کافي نيست. همچنين، نقد دولتهاي سابق براي آنکه دگرگونيهاي مثبت و رو به جلو را ايجاد کنيم، در حد معقول جايز است. اين در حاليست که در مقياس وسيع تر بايد به سوالات و مشکلات اصلي اقتصادي پاسخهاي مفهومي و کاربردي ارائه کرد.
مروي بيان کرد: مقولههاي اصلي همچون کاهش تورم و افزايش سطح رفاه مردم، حل نسبي مشکل بيکاري، موضوع يارانههاي نقدي بسياري از مسائل از اين جمله هستند که بايد رئيس جمهور منتخب در نظر گيرد.
نايب رئيس کميسيون انرژي مجلس همچنين اظهار داشت: ايجاد حماسه اقتصادي يعني افزايش توليد ملي و درآمد سرانه که اين امر بدون شناخت عوامل رکود اقتصادي، ميسر نيست و در يک نگاه گذرا برخي از اقتصاددانان 6 عامل را براي رکود اقتصادي ذکر کردند که از جمله آنها ميتوان تاثير سياستهاي پولي و حاکم سازي سياستهاي پولي غير اصولي که راهگشاي برخي از مشکلات مرحلهاي و کوتاه مدت بوده، نه درازمدت.
وي ادامه داد: تشديد تحريمهاي اقتصادي، جهش نرخ ارز مبادلهاي، حاکميت نظام ارزي چند نرخي، سختتر شدن مبادلات مالي با کشورهاي خارجي، تشديد نااطميناني و کاهش درآمدهاي نفتي که همه اينها معلول هستند و بايد با کاوش و بررسي و چاره جويي نسبت به حل آنها اقدام نمود.
مروي تصريح کرد: رئيس جمهور منتخب مردم براي خلق حماسه اقتصادي بايد رفتار و سياستهاي خود را براي همه بصورت روشن و بدون پيچيدگي، تناقض و قابل پيش بيني کند و به اصول علم اقتصاد به خصوص ساز و کار قيمتها، رابطه نقدينگي و تورم و رابطه امنيت اقتصادي و اشتغال توجه داشته باشد.
نماينده نيشابور با اشاره به قانون اجراي سياستهاي اصل 44، به خصوص مفاد مربوط به بهبود فضاي کسب و کار گفت: منتخب مردم بايد به اين قانون عمل کرده و رابطه صميمي و محترمانه با کارآفرينان و بخش خصوصي داشته و به مشورتهاي خيرخواهانه اقتصاددانان و کارآفرينان توجه کند.
وي افزود: رئيس جمهور منتخب بايد انضباط مالي در قوه مجريه را يک اصل اساسي دانسته و اطلاعات مورد نياز عاملان کسب و کار را به درستي منتشر کرده و در اختيار همه قرار دهد، نقش دولت در اقتصاد و سياست هاي کلي اصل 44 و قانون مربوطه محدود کند.
مروي تصريح کرد: به عنوان نماينده ملت به همه دستاندرکاران توصيه ميکنم که از ظرفيتهاي حوزه علميه مشهد و قم جهت ايفاي نقش در توصيه و تعميق بيداري اسلامي که هم اکنون به عنوان موجي فزاينده در خاورميانه و تمامي کشورهاي مسلمان مطرح است، استفاده کنند.
وي ادامه داد: از وزارت نفت که وزير متعهد و پرتلاش آن به خاطر اقدامات شايستهشان در ميادين مشترک و سرمايه گذاري در اين صنعت علي رغم فشارها و تحريم مفتخر به دريافت درجه و نشان يک خدمت و لياقت شد، به عنوان پيشران اقتصادي کشور توجه شود، اگرچه اقدامات مجلس در هنگام تصويب بودجه شايسته تقدير و تشکر است، توجه هرچه بيشتر به تخصيص درآمدهاي نفتي در سرمايه گذاري در اين صنعت مهم را يکي از نکات اصلي بداند.
مروي افزود: دولت خدمتهاي صادقانه و بيمنت به مردم هميشه در صحنه را سرلوحه کار خود قرار داده و خواستهها و مراجعات مردم را به عنوان نعمتهاي الهي دانسته و در رفع مشکلات آنان تلاش کنند.
انتهاي پيام/