به جای قند و شکر از خوراکی های جایگزین استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران مرکز علوم بهداشت اروپا اعلام کردند که استفاده زیاد از قند و شکر می تواند منجر به نارسایی قلبی گردد.

به گفته محققان مصرف قند و شکر در تولید یک تک مولکول کوچک متابولیست گلوکز 6 فسفات GIP در بدن تولید می کند که باعث تغییر در عملکرد  قلب شده و عمل پمپاژ قلب را کند می کند.

این تحقیق بیان کرده سالانه حدود 5 میلیون نفر از نارسایی قلبی در اروپا فوت می کنند که حدود 500 هزار نفر آن ناشی از مصرف قند و شکر میباشد.

فرانسیفر و همکارانش به مردم پیشنهاد استفاده از خوراکی های دیگری در جایگزینی قند و شکر را پیشنهاد داده و هشدار داده اند به این طریقه مصرف امکان افزایش آمار نیز وجود خواهد داشت./ح

برچسب ها: قلب ، شکر ، گلوکز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار