دکتر
اصلان باقری متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبیل
علاوه بر اینکه محرک گوارشی است خاصیت ضد سرماخوردگی و آنفولانزا داشته و
موجب پاکسازی ریه ها و روده بزرگ می شود.
وی افزود: زنجبیل حاوی آب، پروتئین، چربی، فیبر کربوهیدارت ،مواد معدنی، کلسیم، فسفر آهن ویتامین ریبوفلاوین و ویتامین c است.
این
متخصص اظهار داشت: مخلوط آب زنجبیل تازه با آب لیمو نعنا و عسل داروی خوبی
برای سوء هاضمه، حالت تهوع ناشی از بیماری صفراوی، اختلالات هضم مصرف غذاهای
چرب است.
باقری تصریح کرد: همچنین مصرف آب زنجبیل با
جوشانده شنبلیله به همراه عسل به عنوان یک ماده معرق در کاهش تب آنفولانزا و
به جای یک اکسپکتورانت قوی در برونشیت ها، آسم، سرفه های شدید و بیماری سل
مفید است.
شایان ذکر است: این گیاه درمان خوبی در تسکین درد است.
زنجبیل در رفع درد دندان با مالش روی لثه ها و کاهش درد گوش بسیار موثر است./ع2