سولفور ترکیبی است که موجب بوی نامطبوع سیر در بازدم می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

سیر دارای خواص درمانی بسیار به ویژه برای حفظ سلامت قلب و عروق می باشد، اما به دلیل بوی نامطبوعی که در بازدم ایجاد می کند، اغلب افراد از مصرف آن صرف نظر کرده و یا بسیار محدود در رژیم غذایی خود از آن استفاده می کنند.

نوشیدن یک لیوان شیر پس از مصرف سیر می تواند در کاهش بوی نامطبوع آن نقش موثری داشته باشد.

  شیر می تواند به میزان قابل ملاحظه ای سطح سولفور را در خون کاهش دهد. سولفور ترکیبی است که موجب بوی نامطبوع سیر در بازدم می شود.

همچنین مشخص شد که چربی شیر در این زمینه نقش اساسی دارد، بنابراین شیر پرچرب در مقایسه با شیر کم چرب نتیجه بهتری در از بین بردن بوی بد سیر خواهد داشت./س

 


برچسب ها: کرمانشاه ، بوی ، سیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.