به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ اگر روزانه یك لیوان شیر با دو و نیم درصد چربی را در برنامه خود بگنجانید در دراز مدت از چربی های شكمی كاسته می شود.
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به این كه قبل از 30 سالگی بهترین زمان برای مصرف شیر و لبنیات است، افزود: اگر قبل از این سن افراد به اندازه كافی این فرآورده ها را مصرف كنند می توانند در آینده از بیماری پوكی استخوان پیشگیری كنند.
دكتر فروزان صالحی با بیان این كه شیر حاوی بعضی از ویتامین ها مانند آ، ب12، ب2 ، ب 1 است، افزود: هنگام خرید شیر باید به تاریخ انقضای آن توجه كرده و از در معرض نور قرار دادن شیر خودداری کنند زیرا باعث نابودی ویتامین «ب2» آن و نیز بد طعمی شیر می شود.
وی تاكید كرد: شیر و لبنیات حاوی مقدار زیادی کلسیم است که برای سلامت استخوان لازم بوده و بهتر است از شیر و لبنیاتی که با ویتامینD غنی شده اند، استفاده کنند، زیرا این ویتامین برای جذب بهتر کلسیم بسیار مفید است.
وی با اشاره به این كه زنان باردار و شیرده باید حداقل روزانه 3 واحد از گروه شیر و فرآورده های آن مصرف کنند، گفت: پروتئین، کلسیم، فسفر، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب و ویتامین آ از جمله مواد مغذی گروه شیر و لبنیات است كه مصرف روزانه دو لیوان شیر، نصف پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین می كند