با وجود تشدید جنایتهای گروه‌های مسلح و تروریستی در سوریه، دولت آمریکا تصمیم گرفته است که تحریم مخالفان مسلح را لغو کند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از شبکه العالم ؛ در پی آغاز عملیات گسترده نیروهای ارتش سوریه برای پاکسازی مناطق مختلف این کشور از وجود گروه های مسلح و تروریستی و تنگ تر شدن محاصره این گروه ها؛ دولت آمریکا در راستای ارسال هرچه بیشتر کمک به این گروه ها تحریم مخالفان مسلح را لغو کرد.

آمریکا تأکید کرد که کاهش تحریم های تجاری ضد سوریه نیز فقط شامل مخالفان مسلح می شود.
در همین راستا دولتهای انگلیس و فرانسه هم همه تلاش خود را برای جلب موافقت اتحادیه اروپا برای ارایه هرگونه کمک به مخالفان مسلح به کار گرفته اند.

کمک همه جانبه کشورهای غربی و هم پیمانان منطقه ای آنان به ویژه قطر، عربستان و ترکیه به مخالفان مسلح و تروریستها در سوریه درحالی است که این کشورها مدعی هستند برای حمایت از جان مردم سوریه از راه حل سیاسی و مسالمت آمیز دفاع می کنند.

با وجود افشای رسوایی‌های مکرر گروه‌های تروریستی در سوریه و کشتار مردم بی گناه، غرب و هم پیمانان آن همچنان بر حمایت از این گروه ها پافشاری می کنند.

برچسب ها: آمریکا ، مسلح ، تحریم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار