نبود بانک اطلاعاتي براي توليد شير خام در ايران عامل اصلي مصرف پايين شير به حساب مي‌آيد.

مهرنوش امجدي دبير فدراسيون بين المللي شير ايران به خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: ميزان مصرف سرانه لبنيات در کشورها طبق آخرين آمار در دبيرخانه فدراسيون بين المللي شير ارائه شده از 160 کيلوگرم به 190 کيلوگرم افزايش داشته و ميانگين مصرف سرانه حدود 195 کيلوگرم است البته در اين آمار به کشورهايي اشاره شده که ميزان مصرف سرانه درآنها بيش تر از 500 کيلوگرم است.
وي گفت: اين مقدار در ايران حدود 100 کيلوگرم يعني کمتر از متوسط جهاني گزارش شده است و عامل اصلي نداشتن بانک اطلاعاتي براي توليد شير خام در ايران است.
وي افزود: پوکي استخوان و پوسيدگي دندان ها از عوارض کاهش مصرف شير و محصولات لبني در کشور به شمار مي‌آيد به همين علت دقت و توجه ويژه به ميزان سرانه مصرف محصولات لبني را مي طلبد.
وي نبود آمار دقيق در اين زمينه را عامل عدم برنامه ريزي دانست و گفت: سازمان مرکزي آمار به عنوان متولي اصلي ارائه آمار ميزان شير خام را در کشور 8 ميليون تن و وزارت جهاد کشاورزي حدود 11 تا 12 ميليون تن اعلام کرد.
انتهاي پيام/
برچسب ها: سرانه ، مصرف ، شیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار