به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، دكتر حاجيه شهبازيان اظهار كرد: ديابت در همه جوامع بشري، در چند دهه اخير افزايش يافته است. در مناطقي مانند آسيا و آفريقا و به ويژه منطقه خاورميانه اين بيماري پيشرفت بيشتري در آينده خواهد داشت.
وي افزود: در بررسي كه در شهر اهواز انجام شده مشخص شده كه ميزان ديابت در اهواز 15 درصد است و ميزان شيوع آن در مردها مقداري از زنها بيشتر است. همچنين ميزان شيوع ديابت در اهواز نسبت به كشور متوسط است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: در خوزستان به دليل شرايط خاص اقليمي چندين ماه از سال فعاليت فيزيكي كاهش مييابد و همين مشكل ميتواند شرايط را براي بروز اين بيماري در اين استان هموارتر كند.
وي افزود: كارهاي زيادي در مركز تحقيات انجام شده كه از آنها ميتوان به بررسي شيوع ديابت بارداري، بررسي شيوع ديابت و عوامل خطر ديابت در سطح شهر اهواز، درمانهاي مختلف مثلا با استفاده گياهان دارويي و مواد غذايي اشاره كرد.
شهبازيان تصريح كرد: كلينيكي تخصصي براي بررسي و مطالعات روي پاي ديابتي در بيمارستان گلستان اهواز ايجاد شده است. پاي ديابتي پس از چند سال از بيماري موجب مشكلاتي در بيماران ميشود./س