همه ساله نظام مراقبت بيماري ها با توجه به شيوع فصل آن ها، از طريق آموزش پرسنل، آمادگي مراكز بهداشتي درماني و آزمايشگاه ها با تمركز بر گروه هاي آسيب پذير انجام مي گيرد.

دكتر زحمت كش، مدير گروه پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي دانشگاه علوم پزشكي كرمان، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به ماهيت فصل بهار و تابستان همه ساله شاهد افزايش بيماري هاي منتقله از آب و غذا هستيم.

وي گفت: در اين رابطه برخي گروه هاي سني بيشتر در معرض خطر ابتلا و در مواردي مرگ و مير هستند، لذا رعايت بهداشت فردي و عمومي و عدم استفاده از آب آشاميدني غير مطمئن، استفاده از غذاهاي مانده، عدم نگهداري غذاي پخته در كنار غذاي خام، شستشوي دست ها، عدم استفاد از ميوه هاي فصلي به صورت نشسته از توصيه هايي است كه براي كاهش موارد ابتلا به بيماري هاي منتقله از آب و غذا بايد در دستور كار قرار گيرد.

مدير گروه پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي دانشگاه علوم پزشكي كرمان تصريح كرد: يكي از خطرات ابتلا به اين بيماري ها بروز استفراغ و اسهال و از دست دادن آب و الكتروليت هاي بدن است كه در جمعيت كودكان و سالمندان باعث تشديد بيماري، تشديد عوارض بيماري و حتي مرگ و مير مي شود.

وي اظهار كرد: همه ساله نظام مراقبت بيماري ها با توجه به شيوع فصل آن ها، از طريق آموزش پرسنل، آمادگي آزمايشگاه ها و مراكز بهداشتي درماني و آموزش جامعه هدف با تمركز بر گروه هاي آسيب پذير جزو برنامه حوزه معاونت بهداشتي دانشگاه قرار مي گيرد./ح

برچسب ها: ویروس ، بیماری ، آموزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار