کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: مطالعات علمی نشان می دهد چای سبز می تواند برخی عوامل خطرزای بیماری های قلبی مانند فشارخون بالا و لخته شدن خون را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به جدی گرفتن فشارخون، بر کاهش نوشیدن قهوه تاکید کرد و اظهارداشت: نوشیدنی ها و مواد غذایی حاوی کافئین، مانند قهوه می تواند سبب بالا رفتن ناگهانی فشار خون شوند.
علی اکبر کمالی اردکانی افزود: کافئین با تنگ تر کردن رگ های خونی و جلوگیری از ترشح هورمون آدنوسین (هورمونی که موجب انبساط و باز شدن رگ های خونی می شود) سبب افزایش فشار خون می شود. این ماده همچنین می تواند با  تحریک غده آدرنال سبب ترشح بیشتر هورمون کورتیزول و آدرنالین در خون شود که این به نوبه خود موجب افزایش فشار خون می شود.
وی با بیان این مطلب که چای سبز بهترین جایگزین قهوه  است، تصریح کرد: مطالعات علمی نشان می دهد چای سبز می تواند برخی عوامل خطرزای بیماری های قلبی مانند فشارخون بالا و لخته شدن خون را کاهش دهد.
این کارشناس صنایع غذایی توصیه کرد: برای داشتن فشارخون طبیعی باید مصرف مواد غذایی همچون نمک، کافئین، آرد سفید و محصولات تهیه شده از این نوع آرد، مانند نان لواش، الکل، غذاهای سرخ شده پرچرب، نیکوتین، شکر و مواد قندی، غذاهای کنسرو شده، اسانس ها و رنگ های افزودنی را به حداقل رساند./س
برچسب ها: بهترین ، جایگزین ، قهوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.