افراد مبتلا به صرع باید همچون افراد معمولی به تکمیل کلسیم بدنشان بپردازند تا به پوکی استخوان مبتلا نشوند.

مهدی وحید دستجردی، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: تشنج نوعی آشفتگی در مغز و در سلول است که به طور موقت دچار فعالیت حرکتی و هوشیاری می شود.

وی افزود : تکرار دو مرتبه تشنج ، صرع را به وجود می آورد و علل صرع روشن و مشخص نیست. این بیماری مربوط به نقایص ژنتیکی و تکاملی و یا اکتسابی است که به دنبال بیماریهای مغزی ، ضربه های دوره جنینی ، عفونت های زایمانی ، زایمان سخت ، اختلالات متابولیکی که علت اصلی در سالخوردگان است تقسیم کرد.

وی عنوان کرد: در مورد تغذیه افراد مبتلا به صرع هیچ ممنوعیتی در استفاده از لبنیات ندارند .

وی گفت : این باور کاملاً اشتباه است و هیچ منبع علمی وجود ندارد که ثابت کند افراد مبتلا به صرع از لبنیات استفاده نکنند.

وی در پایان اشاره کرد: افراد مبتلا به صرع باید همچون افراد معمولی به تکمیل کلسیم بدنشان بپردازند تا به پوکی استخوان مبتلا نشوند./ح

برچسب ها: صرع ، لبنیات ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار