به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: درسال گذشته در شهرستان استهبان 12 هزارتن انجیر تولید شد که پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به 14 هزار تن برسد.
خرد افزود : عمده انجیر استان فارس 47 هزار هکتار انجیر دیم دارد که 23 هزار و500 هکتار آن در استهبان ، 800 هکتار در نی ریز ، 4800 هکتار د رداراب ، 3800 هکتار درجهرم 3200 هکتار در کازرون، 1500 هکتار درفیروزآباد و 1000 هکتار درکوار و سایر شهرستانها قرار دارند.
وی با بیان اینکه انجیر تولیدی ایران سالانه به کشورهای ویتنام ، چین ، آلمان ، امارات ، رومانی ، هنگ کنگ و کره جنوبی صادر می شود افزود: صادرات انجیر واحدهای تحت پوشش سازمان جهاد کشاورزی این استان 3180تن به ارزش 17 میلیون دلار بوده و در برخی سالها صادرات انجیرخشک فارس به 8 تا 10 هزارتن می رسد.
انجیر از مقوی ترین میوه های پایان فصل تابستان و اوایل پاییز است که در2نوع زرد و بنفش تیره یافت می شود .
میوه انجیرطبیعتی گرم دارد و خوردن آن به افرادی که به لحاظ جسمی ضعیف هستند همواره توصیه می شود .
انجیر بصورت های مختلف خام ، پخته (در کمپوت و مربا ) و خشکبار درتمام سال قابل استفاده است.
انجیر برای درمان زخم معده ،دستگاه گوارش ، عفونت های ریوی ، سینه درد همراه با تب و سرفه موثر است ./س