اسم زرشک پلو که می آید بی اختیار ذهن ما به سوی میهمانی های آخر هفته و سفره های سنتی پر می کشد.

به گزارش خبرنگار علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه مرغ پای ثابت سفره ها است اما بیشتر به دلیل آنکه سریع آماده می شود و پخت آنهم نیاز به مهارت خاصی ندارد.

اگرچه نمی توان از خواص ریز و درشت این نوع گوشت سفید گذشت برای کسانی که غیر از گوشت گاو و گوسفند و مرغ و البته این فست فودهای مضر گزینه دیگری را دنبال نمی کنند.

اگر برنامه غذای رژیمی خاصی را دنبال می کنید بد نیست با پروتئین های مقوی که جای آنها در سفره های شما خالی است آشنا شوید. 

به دلیل کم شدن فعالیت ها بویژه باید تا جایی که می توانید دور گوشت گوسفند پرچرب را خط بکشید و با قفسه های محصولات گوشتی آماده مثل سوسیس و کالباس خداحافظی کنید.

تاجایی که می توانید با خریداری گوشت بلدرچین و محصولات این پرنده سلامتی را به سفره هایتان بازگردانید./ح

برچسب ها: مرغ ، پروتئین ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار