رنگ مورد علاقه شما کدام است؟ آبی، قرمز یا سبز؟ رنگ ها در طبیعت تنها نشانه تنوع و زیبایی نیستند رنگ ها در مورد مواد غذایی مهم تر از آنی هستند که تصور می کنید به خصوص در میوه و سبزیجات.

به گزارش خبرنگار  علمي  باشگاه خبرنگاران قرمز رنگ  اشتهاست شاید به همین دلیل با دیدن یک قاچ هندوانه با یک کاسه توت فرنگی بی اختیار به سمت آن ها می رويم.

 این خوراکی ها حاوی نوعی ماده مفید به نام لیکوپن هستند، لیکوپن  باعث کاهش و کنترل میزان کلسترول بد خون می شود.

بنابراین با مصرف خوراکی های قرمز رنگ قلب سالم می ماند و مصرف خوراکی های ترش قرمز رنگ مانند آلوی قرمز را فراموش نکنید.

مصرف مواد غذایی قرمز رنگ باعث کنترل دریافت کالری می شوند سرطان ها را مهار می کند و سوخت و ساز را افزایش می دهند و به شادابی و سلامت پوست کمک می کند.

سبز مثل قرمز اشتها بر انگیز نیست اما بر خلاف رنگ قرمز آرامش بخش است بنابراین کافی است هنگامی که عصبی هستید یک کاسه گوجه سبز بخورید یا چند حلقه کیوی با یک خیار را پوست کنید و بخورید رنگ سبز به دلیل وجود مکرونیل دانه های گیاهان است که ترکیب موجود  در میوه و سبزی های سبز رنگ باعث ضد عفونی دستگاه معده و گوارش می شود بیشتر خوراکی های سبز رنگ سرشار از فیبر هستند کاهو، اسفناج، خیار، کدو  از بروز چین و چروک و پیری پوست جلوگیری می کنند.

 همچنین با خوراکی های سبز رنگ به راحتی لاغری را می توانید تجربه کنید./ع2
برچسب ها: قلب ، گوجه ، سلامت ، خبار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار