متخصص بیماریهای کودکان گفت : تغذیه با شیر مادر، علاوه بر ايجاد روابط عاطفي بيشتر از ابتلا به بيماري هاي عفوني پيشگيري مي كند.

دکتر محمود راوری متخصص بیماریهای کودکان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر سالم ترین و طبیعی ترین نوع تغذیه برای شیرخوار است که تا پایان شش ماهگی به طور انحصاری و سپس همراه با شروع غذای کمکی به مدت دو سال یا بیشتر ادامه می یابد گفت : شیر مادر با ترکیبات منحصر به فرد از قبیل پروتئین ، چربی ها ، کربوهیدارت ها ، ویتامین ها ، آنزیم ها ، هورمون ها ، آنتی بادی ها و سلولهای زنده ، با خواص تغذیه ای و حفاظتی ، سبب رشد و نمو طبیعی و ایده آل در شیر خوار خواهد شد .


وی تصریح کرد: تغذیه با شیرمادر به غیر از ارزش غذایی بالا و مواد مصونیتی و منحصر به فرد در آن از اهمیت خاصی برخوردار است به طوری که سبب ایجاد روابط عاطفی بهتر و مستحکم تر بین مادر و شیرخوار  شده و باعث  ابتلای کمتر به بیماریهای عفونی ، کاهش مرگ و میر ، رشد و نمو بهتر ، رشد بهتر عضلات فک و دهان ، رشد کلامی بهتر مي شود.



وی با اشاره به اینکه در بیماریهای حاد و عفونی تجربیات فراوان نشان داده که اگر چه اشتهای کودک برای خوردن غذا کم و دریافت کالری کافی با اختلال توام است ولی کودکی که شیرمادر مي خورد در این گونه موارد نه تنها نسبت به شیر مادر کم علاقه نمی شود بلکه با میل و رغبت و به دفعات بیشتری از آن می خورد که موجب بهبودی سریع تر وی می شود .

دکتر راوری ادامه داد : کودکان در هر شرایطی از جمله در جريان بیماریها باید مانند اوقات سلامت از مزایای شیرمادر بهره مند گردند چرا که تغذیه با شیر مادر موانع بیوشیمی و فیزیکی متعددی را در سر راه عوامل عفونی قرار می دهد ./ز2
برچسب ها: شیر ، کودک ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار