روزانه خوردن حتی یک مشت از مغز دانه ها از چاقی و افزایش چربی خون جلوگیری می کند.

صادق خوش نیت فوق تخصص غدد- عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران  در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: چربی هایی که در مغز دانه ها وجود دارد از نوع چربی ها ی مفید هستند و چربی های اشباع و ترانس ندارند.

وی افزود: از این رو مصرف به اندازه مغز دانه ها که تازه و بدون  نمک باشند موجب چاقی و افزایش وزن همچنین چربی خون نخواهد شد.

وی در ادامه گفت: روزانه خوردن حتی یک مشت از مغز دانه ها از چاقی و افزایش چربی خون جلوگیری می کند.

خوش نیت در پایان خاطر نشان کرد: مصرف مغز دانه ها باید حدی داشته باشد و مصرف بیش از حد این دسته مواد غذایی ،‌ گاهاً اگر شور باشد زمینه ایجاد ابتلا به بیماریهای قلبی و بالا رفتن فشار و چربی  خون را بدنبال خواهد داشت./ع2
برچسب ها: آجیل ، چربی ، خون ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار