به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در اين كارگروه، شاعري از گرد و غبار در استان به عنوان يك مشكل نام برد و گفت : براي رفع اين مشكل همكاري تمام دستگاه ها و نهادها ضروري است .
وي با بيان اينكه عمده مشكل گرد و غبار در استان و كشور منشاء خارجي دارد گفت:پيگيري هايي از طريق كشور عراق انجام شده و طرحي از اين كشور براي مقابله با ريزگرد و خشكسالي در حال اجراست كه اميد است با به ثمرنشستن اين طرح بخش عمده مشكل گردوغبار استان برطرف شود.
شاعري از تالاب ها به عنوان سپر و ديوار مقابل گردوغبار نام برد و گفت: امسال 55 ميليارد تومان اعتبار براي طرح هاي محيط زيست در مجلس تصويب شده كه اين مبلغ صرف هزينه هاي مقابله با ريزگردها و تجهيز دستگاه هاي هواشناسي خواهد شد.
قائم مقام و معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست در بخش ديگري از سخنان خود به تشكيل صندوق حفاظت ازمحيط زيست منطقه (يونپ) اشاره نمود و گفت: اين صندوق از جمعي از كشورها مانند ايران ، عراق ، سوريه و عربستان تشكيل شده كه اين صندوق كمك مي كند تا ديگر كشورهاي عضو برنامه هايي براي مقابله با گرد و غبار مانند ايران و عراق داشته باشند.
در اين جلسه حجازي استاندار خوزستان نيز از تلاش و اقدام جديد دولت عراق در آبگيري مجدد تالاب هورالعظيم خبرداد و گفت:با آبگيري اين بخش از تالاب ،علاوه بر زنده شدن تالاب ، باعث كاهش توليد ريزگرد نيز خواهد شد.
وي از تلاش هايي كه در راستاي كاهش گرد و غبار انجام مي شود تقدير كرد و گفت : بايد تلاش هلاي بيشتري شود تا اين مشكل كه سلامت مردم را به خطر مي اندازد برطرف شود.
در اين جلسه احمدرضا لاهيجان زاده مدير كل حفاظت محيط زيست خوزستان نيز گزارشي از اقدامات انجام شده در زمينه مقابله با ريزگردها ارائه نمود.