به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
سازمان غذا وداروبه منظور تامین ، حفظ و ارتقای عادلانه ی سلامت و فراهم شدن شرایط دسترسی و برخورداری آحاد جامعه از سبد غذایی سالم ، اقدام به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نموده است. این شورا مرجع اصلی سیاست گذاری و تصمیم گیری در خصوص سلامت و امنیت غذایی است .دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان قطب پنجم دارویی و درمانی کشور مسئولیت تشکیل این کمیته را در بین استان های کرمانشاه ، ایلام، کردستان ، لرستان و همدان عهدار گردیده است. دکتر پیمان پاکزاد سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی افزود: به زودی جلسات و عملیات اجرایی این کمیته تشکیل خواهد شد و جلسات این شورا با همکاری سازمان ها و ادارات ذیربط تشکیل و اجرایی خواهد شد./س