به گزارش باشگاه خبرنگاران
کرمانشاه
خواب کافی، عدم اعتیاد به الکل و مواد مخدر و دوری از تنش های روحی نیز به کنترل صرع کمک می نمایند. بیماران صرعی باید رژیم غذایی روزانه خود را به صورت منظم دریافت نمایند. ثابت شده است، دریافت نامنظم غذا در طول شبانه روز سبب افزایش تعداد حملات صرع می گردد. بالا یا پایین بودن قند خون تنها در موارد حاد سبب حملات تشنجی می شود. بیماران صرعی باید تلاش نمایند تا سطح قند خون آن ها ثابت و متناسب باشد. قندهای ساده، کافئین (قهوه) و نوشیدنی های الکلی سبب نوسان قند خون و احتمالا حملات صرع می گردند (بعلاوه مصرف الکل به صورت مداوم یا در مقادیر زیاد، به سبب تداخل در جذب داروهای ضد صرع، سبب تحریک حملات می شود). مصرف نان گندم کامل با فیبر بالا یا نان سبوس دار به کنترل قند خون کمک می نماید. مصرف سیگار در مقادیر زیاد در بیماران صرعی، آستانه حملات تشنجی را کاهش می دهد. دریافت فرآورده های شیر ترش شده مانند ماست آلی و کفیر، مواد غذایی چون چغندر سبز، هویج، لوبیای سبز، نخود، انگور، سبزیجات با برگ سبز، گیاهان خانواده لوبلیا، زوفا و دانه های مغذی دربیماری صرع توصیه می شود. بیماران دچار حملات تشنجی، باید از مصرف مقادیر بالای محصولات حاوی شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام خودداری نمایند./س