به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ نان و پنیر و هندوانه، نان و پنیر و انگور، آب دوغ خیار، ماست و خیار و... از غذاهایی است كه به حرارت طبخ نیازی ندارد، طبع خنكی دارد، زود حاضر میشود و خیلی از خانوادهها در وعده شام كه باید غذای سادهتری بخورند از آن استفاده میكنند.
این غذای سالم خودمانی، نه عوارض گوارشی دارد، نه ضرری به قلب میرساند و نه در میانه شب نفس ما را در سینه حبس میكند.
تازه حسن دیگری هم دارد و آن این كه بعد از یك خواب شیرین شبانه، صبح گرسنه از خواب بلند میشویم و با اشتها به دور همان سفره پرمهر مینشینیم. بنابراین برای آن كه از مزیتهای یك غذای سبك حاضری بیشترین نفع را ببرید به شما آب دوغ خیار را پیشنهاد میكنیم.
آب دوغ خیار اشتها را باز میكند.
آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبك است كه براحتی هضم میشود و به علت طبع خنكی كه دارد، عطش را رفع میكند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا میكاهد.
به موجب آن كه در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به كار رفته در وعده ناهار یا شام میتواند انرژی از دست رفته شما را تامین میكند.
این غذا از تركیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، گردو و كشمش، انواعی از سبزیهای تازه همچون ریحان، ترخون، نعنا و تربچه به همراه یخ و نان تهیه میشود. البته برخی خانوادهها از خامه نیز در این غذا استفاده میكنند.
بهتر است این غذا را در ظروف سفالی لعابدار (سرامیكی) تهیه كرده و با نعنا و شوید و گلبرگهای خشكشده گلمحمدی تزیین كنید.