
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، همایون هاشمی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اعلام کرد: با توجه به افزایش بودجه در سال جاری این سازمان در حوزه های خدمات اجتماعی ، کاهش آسیب های اجتماعی، مهارت افزایی و ایجاد شوق تاکید بسیاری دارد.
وی با بیان این که ردیف بودجه مان ارتقاء یافته افزود: امسال فعالیت های خاصی را در زمینه های مختلف به همراه خواهیم داشت.
وی با اشاره به افزایش شهریه مهدهای کودک در کل کشور عنوان کرد: در اوایل تیرماه طی جلسه ای با دستگاه های مربوطه مثل وزارت بازرگانی، طی جلسه ای بودجه نهایی را عنوان خواهیم کرد.
وی افزود: شهریه مهدهای کودک با توجه به شرایط اقلیمی هر استان صورت می گیرد.
وی از افزایش مستمری معلولان و مددجویان تحت پوشش این سازمان خبر داد و عنوان کرد: شهریه این افراد امسال 20 درصد افزایش می یابد.
رئیس سازمان بهزیستی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری بحث مسکن و بیمه های اجتماعی و اشتغال افراد تحت پوشش را به طور جدی دنبال خواهیم کرد./ز