برای پیشگیری از پوکی استخوان تنها مصرف کلسيم کافی نیست بلکه باید عادت های نادرست غذایی مان را تغییر دهیم.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس تازه ترین پژوهش های متخصصان برزیلی مصرف یک لیوان نوشابه احتمالا بروز پوکی استخوان را تا 35 درصد افزایش می دهد.

در واقع ترکیب کافئین اسید فسفریک موجود در نوشابه از جذب کلسیم در بدن جلوگیری می کند.

در مورد مصرف قهوه نیز همین موضوع صادق است و هر چه میزان کافئین وارد شده به بدن بیشتر باشد کلسیم بیشتری از طریق ادرار دفع می شود.

بنابراین اگر می خواهید دچار پوکی استخوان نشوید نباید روزانه بیش از دو فنجان قهوه بنوشید.

برچسب ها: نوشابه ، قهوه ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار