طبیعتا در سن رشد جوانان استفاده از سیگار و قلیان بسیار رایج است و رسانه ها و مطبوعات باید امکاناتی را فراهم کنند تا جوانان به سمت این مواد افیونی نروند.

امیرعلی مسعودی، عضو هیئت علمی دانشگاه سوره و استاد دانشگاه علوم ارتباطات در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از وظایف رسانه ها اطلاع رسانی و آگاهی به افراد جامعه می باشد.

وی افزود: گاهی اوقات در بعضی موارد افراد جامعه در برخی سریال ها زمانی که می بینند بازیگر مورد علاقه شان سیگار می کشد از کار آنها الگوبرداری می کنند و در واقع قلب و ریه خود را با این مواد افیونی نابود می کنند.

وی خاطر نشان کرد: رسانه ها باید از ترویج سیگار و قلیان در سریال ها در بین جوانان و نوجوانان جدا خودداری کنند زیرا استفاده از این مواد سعی به مرگ حتمی منجر می شود.

وی اذعان داشت: طبیعتا در سن رشد جوانان از این قبیل اتفاقات رایج است و همچنین باید مطبوعات و رسانه ها امکاناتی را فراهم کنند تا جوانان و نوجوانان به سمت این ماده سمی نروند.

مسعودی اظهار داشت: این موضوع باید جزو رسالات افراد جامعه باشد که در هیچ زمانی از این مواد استفاده نکنند و همچنین دود سیگار بسیار زیان آور است و در واقع سیگار نابود کننده قلب و ریه می باشد.

وی در پایان گفت: در مقابل افراد مسن و بیماران قلبی، ریوی این مواد سمی استفاده نشود چرا که ریه افراد بسیار حساس است و دائما دود اینها قلب و ریه را تهدید می کند./ح
برچسب ها: سیگار ، دخانیات ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار