پزشکان و متخصصان به افراد توصیه می کنند تا از مصرف یکی از گیاهان طبی ویژه فصل بهار به نام والک به دلیل خواص بسیار زیاد آن غافل نشوند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ این گیاه کوهی که در دامنه های رشته کوه البرز و زاگرس به صورت وحشی می روید سرشار از مواد مفید و مغذی برای بدن است.

گفتنی است، از جمله خواص این گیاه مقابله با بیماری هایی مانند اسهال، آنفولانزا و همینطور کاهش فشار خون و رفع ناراحتی های دستگاه هاضمه است.

بررسی ها نشان می دهند، پیاز این گیاه دارای خواصی همانند گیاه سیر است و افراد در صورتی که تمایل به مصرف سیر به دلیل بوی خاص آن ندارند می توانند از گیاه والک استفاده کنند.

والک سرشار از کلسیم و ویتامین های مورد نیاز بدن است و به انواع روش ها می توان از آن استفاده کرد، از جمله خشک کردن آن و یا درست کردن غذایی مشهور به نام والک پلو و یا کوکوی والک.هر دوی این غذاها سرشار از مواد مفید برای سلامتی قلب و دستگاه گوارش است.
برچسب ها: والک ، سیر ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار