گفتنی است، از جمله خواص این گیاه مقابله با بیماری هایی مانند اسهال، آنفولانزا و همینطور کاهش فشار خون و رفع ناراحتی های دستگاه هاضمه است.
بررسی ها نشان می دهند، پیاز این گیاه دارای خواصی همانند گیاه سیر است و افراد در صورتی که تمایل به مصرف سیر به دلیل بوی خاص آن ندارند می توانند از گیاه والک استفاده کنند.
والک سرشار از کلسیم و ویتامین های مورد نیاز بدن است و به انواع روش ها می توان از آن استفاده کرد، از جمله خشک کردن آن و یا درست کردن غذایی مشهور به نام والک پلو و یا کوکوی والک.هر دوی این غذاها سرشار از مواد مفید برای سلامتی قلب و دستگاه گوارش است.