یک متخصص تغذیه گفت: مصرف منظم اسیدهای چرب امگا 3 با جلوگیری از افزایش زیاد هورمون های ایجاد کننده استرس، از بروز این مشکل شایع تا حد زیادی پیشگیری می کند.

عماد معصومی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: راههای مختلفی برای پیشگیری یا مقابله با استرس و فشارهای عصبی وجود دارد که یکی از مهمترین این راهها، استفاده از مواد غذایی مفید است.

وی با بیان اینکه اسیدهای چرب امگا 3 از جمله غذاهای مؤثر برای پیشگیری از برخی بیماری های جسمی و حتی روانی است، تصریح کرد: پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و سرطان، از مهمترین تأثیرات اسیدهای چرب امگا 3 است که به میزان زیاد در روغن ماهی یافت می شود.

معصومی تأکید کرد: مصرف منظم اسیدهای چرب امگا 3 با جلوگیری از افزایش زیاد هورمون های ایجاد کننده استرس، از بروز این مشکل شایع تا حد زیادی پیشگیری می کند.

وی یادآور شد: مصرف کربوهیدرات و مرکبات نیز می تواند تا حد قابل ملاحظه ای از بروز استرس پیشگیری کرده یا شدت آن را کاهش دهد.

معصومی یادآور شد: در واقع کربوهیدرات ها در مغز باعث افزایش ترشح ماده شیمیایی سروتونین و مرکبات نیز موجب پایین آمدن سطح هورمون ایجاد کننده استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از این طریق احتمال بروز استرس را کاهش می دهند./ح
برچسب ها: امگا ، استرس ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار