از محل اعتبارات ستاد توسعه بخش کشاورزی 11 فقره طرح برای احداث و راه‌اندازی کارگاه پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت یک هزار و 660 مترمربع مورد تصویب قرار گرفت.


به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران محمدعلی سیفی رييس ستاد توسعه بخش کشاورزی اظهار داشت: به دلیل آب و هوای مساعد این شهرستان برای پرورش قارچ خوراکی و تأمین نیازهای منطقه چندین طرح در این زمینه در ستاد توسعه بخش کشاورزی بررسی و به تصویب رسید.

وی افزود: از محل اعتبارات ستاد توسعه بخش کشاورزی 11 فقره طرح برای احداث و راه‌اندازی کارگاه پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت یک هزار و 660 مترمربع مورد تصویب قرار گرفت.

سیفی تصریح کرد: اجرای این طرح‌‌ها موجب اشتغالزایی 22 نفر به صورت مستقیم و حدود 60 نفر به صورت غیر مستقیم می‌شود.

برچسب ها: قارچ ، خوراکی ، تصویب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار